Labklājības ministrs Gatis Eglītis (JKP) šīs nedēļas laikā plāno atrast jaunu padomdevēju komunikācijas jautājumos, portālam "Delfi" sacīja ministrs.

Šobrīd tiek izskatītas vairākas kandidatūras, taču konkrētus uzvārdus ministrs portālam "Delfi' nenosauca.

Jau ziņots, ka piektdien, 11. jūnijā, Labklājības ministrijā (LM) portālam "Delfi" apstiprināja, ka jaunā ministra padomniece komunikācijas jautājumos būs Dailes teātra štata aktrise un pie frakcijām nepiederošā Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa bērna māte Dārta Daneviča.

Par Danevičas saistību ar LM liecināja viņas sociālā medija "Instagram" publicētais īsais stāsts, kurā bija ekrānšāviņš ar Labklājības ministrijas logo, kā arī piebilde "Ministrs ir Instagramā!". Tāpat ierakstā minēts, ka nu ir iespēja uzdot jautājumus vai izklāstīt problēmas saistībā ar LM iekš "Instagram".

Taču neilgi pēc tam Daneviča sociālajā medijā "Twitter", atbildot uz "LTV" ziņu dienesta pausto par viņas jauno amatu, atbildēja, ka šī informācija nav patiesa: "Kas ir šīs ziņas avots? Neesmu redzējusi savu līgumu ar LM... kāds ir?," rakstīja aktrise. Ieraksts "Instagram" par iespēju uzdot ministram jautājumu neilgi pēc tam tika dzēsts.

Piektdienas vakarā aktrise tviterī paziņoja: "Noticis pārpratums.JĀ,esmu 1x tikusies ar Eglīša kungu,lai apspriestu komunikācijas jautājumus; NĒ,neesmu parakstījusi līgumus vai kā citādi vienojusies uzņemties ministrijas preses sekretāra amatu. Ticu Eglīša kungam kā Labklājības ministram, bet darbinieku rindās pagaidām nebūšu."

Par šādu aktrises lēmumu Eglītis uzzinājis no tvitera, portālam "Delfi" piektdien apstiprināja ministrs.
Ar Daneviču portālam "Delfi" sazināties neizdevās.

Daneviča kopš 2012. gada ir Dailes teātra aktrise un pazīstama arī ar lomām pašmāju seriālos. Aktrise ir guvusi popularitāti arī "Instagram", viņai tur seko teju 44 000 cilvēku.

Daneviča joprojām ir štata aktrise Dailes teātrī, portālam "Delfi" apstiprināja Dailes teātra pārstāvis Marko Rass.

Eglīša biroja vadītāja ir Laila Kapteine, birojā kā ministra padomnieki strādā Anita Svece un Artis Artūrs Brodiņš. Ministrijas parlamentārā sekretāre ir Evita Zālīte-Grosa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!