Izraisītais pedofilijas skandāls un bijušā projekta "Misis Latvija" vadītāja Ainara Eisaka aizturēšana ietekmēs skaistuma konkursu biznesu gan Latvijā, gan ārvalstīs. Šādu viedokli pirmdien pauda vairāku konkursu organizētājs Juris Millers.
"Šādu konkursu loks pasaulē ir šaurs un tādēļ informācija izplatās ļoti ātri.. Pasaules līmenī Latvijas skaistuma biznesu ietekmē no tā viedokļa, ka tas ir nekorekts un neglīts zīmogs - patiess vai nepatiess, bet ir," sacīja Millers.

Viņš uzskata, ka arī viņa firmas darbību ietekmējis izraisītais skandāls. Šā gada sākumā veiktās projekta iestrādes, kurās Millers vēlējās iesaistīt Rīgas domi, Latvijas Radio un lielāko konfesiju pārstāvjus, ir izrādījušās liekas, jo visi attiekušies sadarboties.

Tāpat Milleram pēc skandāla sākšanās atteikuši vairāki sponsori.

Aģentūras "Mis Latvija" vadītāja Inta Fogele savukārt BNS pauda uzskatu, ka Eisaka aizturēšanai nebūs tik liela rezonanse pasaulē. Viņasprāt, Eisakas savu tēlu kā konkursu organizētājs sabojāja jau pērn, kad par sešreiz lielāku cenu centās pārdot Latvijas Televīzijai tiesības translēt "Misis Globe" konkursu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!