::recepte::
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, ieliek bļodā un apber ar garšvielām, kas domātas vistas gaļai (parasti lietoju "Santa maria" kariju un speciālās garšvielas vistai).
Uzkarsē pannā eļļu un apcep gaļu.
Kamēr vistas fileja cepas, liek vārīties garos makaronus.
Kad fileja apcepusies zeltaini brūna, to pārlej ar saldo krējumu (tā, lai peld, kā gatavojot parastu mērci).
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, ieliek bļodā un apber ar garšvielām, kas domātas vistas gaļai (parasti lietoju "Santa maria" kariju un speciālās garšvielas vistai).
Uzkarsē pannā eļļu un apcep gaļu.
Kamēr vistas fileja cepas, liek vārīties garos makaronus.
Kad fileja apcepusies zeltaini brūna, to pārlej ar saldo krējumu (tā, lai peld, kā gatavojot parastu mērci).
Ja vēlas, mērcei pievieno smalcinātas dilles. Uzkarsē krējumu un nedaudz pasautē, kamēr makaroni uzvārījušies.
Iesūtīja: