Entuziasti internetā ir izveidojuši īpašu mājaslapu, kurā apkopoti paši smieklīgākie, stulbākie, nejēdzīgākie un cietsirdīgākie foto un video materiāli, kuros redzams, kā vecāki izturas pret saviem bērniem.

ParentFails.com ir saits, kurā, pēc pašu autoru teiktā, ir apkopotas visu laiku šokējošākās debilu vecāku izgāšanās. Tiesa, mājaslapas īpašniekiem vairs nekas pat nav jāapkopo, jo vecāki aizrautīgi iesūta aizvien jaunas un jaunas nejēdzības.

Skeptiķi gan iebilst, ka šāda kolekcija ir visai bīstama, jo pastulbos vecākus tieši veicina pret saviem mazgadīgajiem bērniem izturēties nevērīgi vai cietsirdīgi, lai pēc tam varētu kļūt par "interneta varoņiem".

Tāpat, visticamāk, tie bērni, kuri šobrīd, ielikti katliņos vai fekālijām nošķiedušies, ir izsmiekla avots, pieaugot un ieraugot, kā pret viņiem izturējušies bērnībā, nebūs pārāk priecīgi vai pateicīgi.

No populāriem cilvēkiem , kuri neadekvāti izturējušies pret bērniem, par šīs mājaslapas varoni kļuvis nu jau nelaiķis Maikls Džeksons, kurš savulaik plaša mēroga ažiotāžu izraisīja, pa viesnīcas logu tirinot savu jaundzimušo bērnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!