Foto: DELFI
Lai palīdzētu katram interesentam tikt pie vecmāmiņas padoma, ceturtdien Eiropas Savienības (ES) mājā notiks "Vecmāmiņu kontaktbirža", informēja Biedrība "Rīgas aktīvo senioru alianse".

Uz kontaktbiržu tiek aicinātas vecmāmiņas un ikviens cits, kurš vēlas dalīties savās zināšanās, sniedzot konsultācijas, piemēram, par bērnu aprūpi vai citiem jautājumiem ar "Skype" vai citu tehnoloģiju starpniecību. Tāpat uz kontaktbiržu aicināti arī tie, kas labprāt saņemtu senioru konsultācijas.

Rīgas aktīvo senioru alianses (RASA) rīkotajā pasākumā paredzēts uzsākt darbu pie datu bāzes, kurā būtu apkopota palīdzēt gatavo senioru kontaktinformācija, kā arī sniegt konsultācijas tiem senioriem, kas vēlētos dalīties pieredzē ar citiem.

Pasākums ES mājas (Aspazijas bulvārī 28) 1.stāvā sāksies pulksten 11:10, bet ierašanās paredzēta jau no pulksten 10:40. Visi pasākumi ES mājā apmeklējami bez maksas.

2012. gads tiek atzīmēts kā Eiropas gads aktīvai novecošanai un paaudžu solidaritātei. Tā ietvaros arī Latvijā visa gada garumā notiks pasākumi vecākās paaudzes cilvēku aktīvākai iesaistei sabiedrības dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!