Šā gada februārī valdības locekļi devušies 33 ārvalstu vizītēs, liecina Valsts kancelejas dati.
Premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) februārī apmeklējis Lietuvu.

Īpašu uzdevumu ministre elektroniskās pārvaldes lietās Ina Gudele (ZZS) bijusi Austrijā, Ēģiptē, Lielbritānijā un Igaunijā, bet ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP) apmeklējis Moldovu, Vāciju, Beļģiju, Horvātiju, Albāniju un Maķedoniju.

Tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš (TB/LNNK) devies uz Beļģiju, ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK) apmeklējis Lietuvu, Beļģiju un devies komandējumā uz ASV, kur atrodas joprojām.

Labklājības ministre Iveta Purne (ZZS) un izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe (ZZS) bijušas Beļģijā, vides ministrs Raimonds Vējonis bijis Monako, zemkopības ministrs Mārtiņš Roze (ZZS) devies uz Krieviju un Beļģiju, bet aizsardzības ministrs Vinets Veldre (TP) bijis Lietuvā, Vācijā un Afganistānā.

Kultūras ministre Helēna Demakova (TP) bijusi Vācijā un Krievijā, iekšlietu ministrs Mareks Segliņš (TP) bijis Lietuvā un Beļģijā, īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns (LPP/LC) bijis Gruzijā un Krievijā, bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks (LPP/LC) bijis Beļģijā, satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC) devies uz Lietuvu.

Lietuvu februārī apmeklējis arī īpašu uzdevumu ministrs Eiropas Savienības finanšu pārvaldes lietās Normunds Broks (TB/LNNK).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!