Telekompānijas TV3 konkursā par jaunā realitātes šova "Ferma" vadītāju izvēlēts aktieris Artūrs Skrastiņš, informēja TV3 sabiedrisko attiecību koordinatore Kristīne Jučkoviča. Viņa uzdevums būs uzmanīt piecus realitātes spēles "Ferma" Latvijas komandas dalībniekus un vēstīt par notikumiem "Fermā" Latvijas TV3 skatītājiem.
No Latvijas "Fermā" dzīvos un strādās noliktavas pārzinis Māris Eņģelis no Mārupes, RIMI pārdevēja Una Jēkabsone no Rīgas, privātuzņēmējs Goiko Gorskis no Alūksnes, skolotāja Liene Šadrovika no Jelgavas un floriste Ilona Salma no Kandavas. Visi "fermeri" uz "Fermu" - kādu senu lauku māju Igaunijas salā Hījumā - dosies jau jūlijā un paliks tur līdz pat vasaras beigām. TV3 skatītāji Latvijā, Lietuvā un Igaunijā šo programmu savos ekrānos ieraudzīs nākamās sezonas laikā - raidījumi ēterā būs darbdienās un ilgs vairākus mēnešus.

"Ferma" ir izdzīvošanas spēle, kurā dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas it kā atgriezīsies 100 gadu senā pagātnē, kad zemes apstrādei, malkas ieguvei un apģērba izgatavošanai tika izmantoti vienīgi mehāniski darbarīki. Katru nedēļu viens "Fermas" iemītnieks tiks izbalsots, un tas, kas paliks, kļūs par "Gada fermeri".

Jauno Baltijas kopprojektu "Ferma", tāpat kā "Robinsonus", šovasar veidos producentu kompānija "Strix AB" sadarbībā ar Vides Filmu studiju Latvijā. Realitātes šovs "Ferma" līdz šim jau veiksmīgi demonstrēts Zviedrijā un Norvēģijā, šo formātu iegādājušās arī televīzijas Vācijā, Francijā un ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!