Nekustamā īpašuma kompānija "Ober Haus" atvērusi savu devīto mākleru biroju, kurš atrodas Rīgā, Purvciemā, pavēstīja uzņēmumā.
Jauno biroju Rīgā atver pēc mazāk nekā mēneša, kopš atvērts "Ober Haus" birojs Lietuvas pilsētā Kauņā, kā arī pēc tam, kad firma ir saņēmusi 15 miljonu ASV dolāru investīcijas no saviem akcionāriem - kompānijām "Apollo Fund" (ASV) un "Pelham Partners" (Lielbritānija).

"Atverot biroju Purvciemā, mēs paejam soli tuvāk mūsu klientiem. Tā kā liela daļa no mūsu klientiem nāk no Purvciema un mums ir arī daudz klientu, kas meklē dzīvokļus šajā mikrorajonā, mēs nolēmām, ka būtu lietderīgi, ja šiem klientiem būtu pieejams birojs uz vietas Purvciemā," paudis "Ober Haus" Latvijas mākleru biroja vadītājs Aivars Timofejevs.

Saskaņā ar "Ober Haus Group" valdes priekšsēdētāja Pītera Geidža Morisa teikto "Ober Haus" mērķis ir piedāvāt savus pakalpojumus arvien lielākam klientu lokam visā Baltijā, atverot jaunus birojus visā Baltijas reģionā.

"Ober Haus" ir lielākā nekustamā īpašuma mākleru firma Baltijas valstīs, kurā strādā vairāk nekā 120 darbinieku. Saviem klientiem "Ober Haus" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, tostarp dzīvojamo un komercplatību tirdzniecību un nomu, īpašumu vērtēšanu un īpašumu pārvaldīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!