Foto: DELFI
No trešdienas pulksten 8 līdz ceturtdienas pulksten 8 'Foo Fighters' koncerta dēļ Rīgā dažviet tiks slēgta satiksme, portālu "Delfi" informē Rīgas dome (RD).

"Foo Fighters" koncerta dēļ satiksme visiem transportlīdzekļiem, izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar pasākuma organizatoru izsniegtām atļaujām, tiks slēgta Laivu ielas posmā no Lucavsalas ielas līdz Salu tiltam, kā arī piebrauktuvē pie veikala "K Sennukai" piegādes zonas no Lucavsalas ielas puses, izņemot ar veikala "K Rauta" atļaujām.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot sabiedrisko transportu, aizliegta jau no otrdienas pulksten 20 līdz ceturtdienas pulksten 8 Merķeļa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Inženieru ielai, kā arī 60 metru garā posmā Pulkveža Brieža ielā no trolejbusu galapunkta virzienā uz Hanzas ielu. Visiem transportlīdzekļiem apstāšanās un stāvēšana aizliegta Lucavsalas ielas abās pusēs un Laivu ielas abās pusēs.

Pasākuma laikā slēgs kuģošanas līdzekļu satiksmi Mazajā Daugavā.

Saskaņā ar Valsts policijas norādījumiem tiks izvietotas norobežojošās barjeras pasākuma norises teritorijā.

Pasākuma norises vietu iekārtošanas un demontāžas laikā, kā arī pasākuma laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis, brīdina RD.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!