Foto: LETA

Drīzumā varētu sākties Krišjāņa Barona ielas labiekārtošanas darbi, uzstādot soliņus, velosipēdu novietnes un ielu apzaļumojot, pastāstīja Rīgas domes pārstāve Ilze Dimante.

Pēc Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītāja pienākumu izpildītāja Emīla Jakrina teiktā, darbi, iespējams, tiks uzsākti jau šomēnes. Šogad plānots labiekārtot daļu ielas.

Savukārt rīt plānots apsekot Barona ielā paveiktos darbus. Kā norādīja Jakrins, rīt oficiāli trotuāru sakārtošanai būtu jābūt pabeigtai. Viņš vēl šodien izbraucis pa ielu visā garumā, un darbi vēl turpinās, tomēr būvnieki apgalvojot, ka līdz rītam viss tikšot pabeigts.

Dimante skaidroja, ka domes speciālisti Barona ielā uz vietas ir visu laiku un izskatās, ka lielākā daļa darbu ir pabeigti. Tomēr rīt sāksies ielas apsekošana un kvalitātes pārbaude. Vajadzības gadījumā būvniekiem nepilnības nāksies arī pārlabot.

Tāpat rīt vēlreiz tiks pārbaudīta arī Barona ielas brauktuves kvalitāte, lai gan par šo daļu jau parakstīts pieņemšanas-nodošanas akts. Arī šeit gadījumā, ja tiks konstatētas nepilnības, būvniekiem tās nāksies novērst.

Kopumā brauktuves remontdarbi izmaksājuši 2,6 miljonus eiro, bet ietves - 900 000 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!