Foto: LETA
Piektdien, 9. jūnijā, Cēsīs sākās devītais sarunu festivāls "Lampa". Kopumā festivālā šogad notiek vairāk nekā 300 pasākumu. Daļai no tiem ir iespējams sekot līdzi tiešraidē arī portālā "Delfi".

Jau vēstīts, ka festiāls "Lampa" notiks Cēsīs 9. un 10. jūnijā. Ieeja festiālā ir bez maksas. Daļa no pasākumiem būs vērojami arī tiešraidē, tostarp portālā "Delfi".

Festivālā ar diskusiju "Par kādu mediju saturu esam gatavi maksāt?" sestdien, 10. jūnijā, piedalīsies arī portāls "Delfi". Plašāka informācija par to pieejama šeit.

Piektdien festivāla laikā bija sastopami vairāki "Delfi" pārstāvji. 9.jūnijā bija skatāma un klausāma Latvijas Radio 1 raidījuma "Krustpunktā" diskusija "Paši ievēlējāt! Kā ietekmēt politiskos procesus". Tajā piedalījās arī "Delfi" galvenais redaktors Filips Lastovskis.

"Delfi" nacionālo ziņu redaktors Kārlis Arājs bija sastopams divās diskusijās — "Tiesību pratība. Kad tiesāties un kad ne" un "Priekšstats par tiesu ziņas attālumā".

Kvīru namā 9. jūnijā diskusijā "Ar ko riskē mediji, runājot par Latvijas kvīriem?" piedalījās arī "Rus.Delfi" žurnāliste un aktīviste Karolīna Gonsovska.

Festivāla "Lampas" pirmā diena noslēgsies ar "Politiķu disko", kur pulksten 23.45 uz skatuves kāps dīdžejs Toms Grēviņš un vairāki politiķi – veselības ministre Līga Meņģelsone, 14. Saeimas deputāti Hosams Abu-Meri (JV) un Kaspars Briškens (P), kā arī Rīgas mērs Mārtiņš Staķis.

Iepazīties ar pilnu festivāla programmu iespējams mājaslapā www.festivalslampa.lv, kā arī mobilajā lietotnē. Sastādīt savu festivāla programmu būs iespējams gan festivāla mājaslapā, gan mobilajā lietotnē, izmantojot rīku "Mana programma".

Praktiski padomi festivāla apmeklētājiem pieejami šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!