Foto: Juris Ross
Sestdien, 2. jūlijā, rit sarunu festivāla "Lampa" otrā diena. Festivāls noslēgsies ar gaidītāko pasākumu "Politiķu cepiens". "Delfi" piedāvā foto ieskatu festivālā.

Festivālā piektdien un sestdien, uz 33 skatuvēm notika vairāk nekā 250 pasākumu.

"Lampa" šogad pievēršas sabiedrībai aktuālām tēmām par praktiskiem un filosofiskiem, individuāli un valstiski svarīgiem jautājumiem – no iekšējās un ārējās drošības līdz katra cilvēka labbūtībai Latvijas sabiedrībā.

Foto: Juris Ross

Festivālā ar divām pašu rīkotām diskusijām piedalījās arī portāls "Delfi". Diskusijas "Mediju darbība kara apstākļos – ko sabiedrība no tiem gaida un ko (ne)saņem?" ierakstu var redzēt šeit, savukārt diskusijas "Kurp ies krievu kuģis? Kāda tagad ir sabiedrības un mediju līdzatbildība?" ierakstu – šeit.

Sestdienas izskaņā gaidāms festivāla noslēdzošais pasākums "Politiķu cepiens". To tiešraidē varēs vērot arī portālā "Delfi".

Šogad pasākumā "grilēs" vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Artūru Tomu Plešu (AP), izglītības un zinātnes ministri Anitu Muižnieci ("Konservatīvie"), 13. Saeimas deputātu Edgaru Tavaru ("Latvijas Zaļā partija") un Rīgas domes deputāti Antoņinu Ņenaševu ("Progresīvie").

Politiķus cepinās nemainīgā komanda – Rūdolfs Kugrēns, Anete Konste, Edgars Bāliņš un Jānis Kronis. Pasākumu vadīs Jānis Skutelis.

Plašāka informācija par festivālu pieejama pasākuma mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!