Foto: LETA

Doma laukuma Ziemassvētku tirdziņā svētdien vakarā tika iedegta Rīgas galvenā svētku egle, informēja SIA "Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš" izpilddirektore Ingūna Vucena.

Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā darbojas no 1. decembra līdz 6. janvārim. Līdztekus tradicionālajiem svētku gardumiem tirdziņā būs baudāma arī laikmetīgāka ēdienkarte - "street food" sadaļā. Savukārt Latvijas amatnieki piedāvās dažādus vietējos darinājumus.

Tirdziņa plānota plaša pasākumu programma, piemēram, piektdienu vakaros uzstāsies radio "Pieci.lv" dīdžeji, sestdienās gaidāmas dažādas izklaides kopā ar folkloras kopām un "Rīgas danču klubu", bet svētdienu akustiskās mūzikas vakaros uzstāsies tādi mākslinieki kā "Rahu The Fool", "Sudden Lights", "Rihards Lībietis Trio" un citi.

Brīvdienās un svētku dienās tirdziņā varēs apciemot Ziemassvētku vecīti un satikt rūķus, kā arī doties izjādēs ar ponijiem. Visu tirdziņa laiku darbosies bērnu karuselis un aplokā dzīvos aitiņas un truši. Ikvienam būs iespēja iemēģināt roku piparkūku cepšanā un citās meistarklasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!