Foto: LETA

Valsts prezidents Andris Bērziņš ir gandarīts par titula "Latvijas lepnums 2013" ieguvējas, piecu bērnu audžumātes Ineses Feceres mājas jaunbūves celtniecības progresu, kā arī izteicis cerību, ka darbs pie tās neapstāsies.

Kā skaidroja prezidenta preses padomniece Līga Krapāne, prezidents kopā ar lielākajiem mājas būvniecības projekta atbalstītājiem atskatījās uz līdz šim padarīto, tostarp pārrunājot iespējas, kā projektu pēc iespējas ātrāk pabeigt, lai ģimene var ievākties savā jaunajā mājā.

"Tāpat prezidents norādīja, ka Fecere kā Latvijas lepnums ir paveikusi apbrīnojamu darbu, adoptējot bērnus," norādīja Krapāne.

Jau ziņots, ka februāra sākumā tirdzniecības centrā "Spice Home" tika atklāta labdarības akcija "Mājas sajūta", kuras laikā tika vākti līdzekļi piecu bērnu audžumātes Feceres mājas atjaunošanai.

Kā tolaik informēja tirdzniecības centra sabiedrisko attiecību konsultante Inese Blaune, lai titula "Latvijas lepnums 2013" ieguvēja ogrēniete Fecere varētu pienācīgos apstākļos uzaudzināt adoptētos bērnus, mājas atjaunošanai nepieciešams savākt 23 000 eiro.

"Vēl pirms gada Fecere mitinājās vienistabas dzīvoklī kopā ar četriem no bērnunama pieņemtiem bērniem. Nu pievienojies piektais, un ģimene pārcēlusies uz pagaidu trīsistabu dzīvokli. Patlaban ar Valsts prezidenta kancelejas iniciatīvu un vairāku uzņēmumu atbalstu tiek atjaunota māja jaunajai sievietei un viņas bērniem," situāciju ieskicēja Blaune.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!