Foto: LETA

Ar tiešraides pasākumu "Tavs īpašais "Baltic Pride 2021"" sestdien noslēdzās Baltijas praids, kas tika atklāts 2. augustā.

Ierastā "Praida gājiena" vietā šogad tiešraidē tika translēts pasākums "Tavs īpašais "Baltic Pride 2021"", aicinot ikvienu interesentu vienoties svētkos no savām mājām vai kādā no tiešraides kopskatīšanās vietām Rīgas kafejnīcās un bāros, informēja pasākuma rīkotāju pārstāvis Kaspars Zālītis.

Vispirms pa īpaši izvēlētu maršrutu Rīgā kursēja "Baltic Pride" autobuss, kura "kapteinis" Magnuss Eriņš ieskandināja pilsētas ielas ar svētkiem atbilstošu muzikālo noformējumu, kamēr Rojs Rodžers Linkevičs diskutēja ar svētku dalībniekiem un lesbiešu, geju, biseksuāļu un transseksuāļu un citu (LGBT+) kopienas draugiem.

Pēc "Praida brauciena" visiem Alises Zariņas un Linkeviča vadībā bija iespēja baudīt saviesīgu atmosfēru, dažādus pārsteigumus, organizatoru un viesu uzrunas un iemīļotu mūziķu uzstāšanos. Uz skatuves kāpa tādi populāri mūziķi kā hiphopa mākslinieks "ansis", "Bad Habits", "Franco Franco" un grupa "Marta", kā arī pirmo reizi publiski uzstājās hiphopa māksliniece "BDM".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!