Foto: LETA

Trešdien Rātsnamā Rīgas domes un Labklājības departamenta amatpersonas uzņēmumu un organizāciju pārstāvjiem svinīgā pasākumā pateicās par sniegto ieguldījumu, atsaucību un atbalstu pašvaldības sociālajai sistēmai ārkārtējās situācijas laikā.

Kā norāda domē, Covid-19 izraisītā pandēmija un krīze ir ietekmējusi ikvienu, taču īpaši liela nozīme šajā laikā ir tiem cilvēkiem, uzņēmumiem un organizācijām, kuri veic pašaizliedzīgu darbu sabiedrības labā un iesaistās ārkārtējās situācijas pārvarēšanas pasākumos.

Rīgas domes pateicību par sirdsdarbu, atsaucību un atbalstu galvaspilsētas sociālās sistēmas darbiniekiem un Rīgas iedzīvotājiem ārkārtējās situācijas laikā saņems Slimību profilakses un kontroles centra kolektīvs, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta kolektīvs, kristiešu draudzes "Zilais krusts" nakts patversme, Nacionālie bruņotie spēki, Zemessardze, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde, Latvijas Samariešu apvienība, fonda "Make Room" kolektīvs un direktors Miks Celmiņš, AS "Panorama Holding" un iepirkšanās centra "Olimpia" vadība.

Savukārt Rīgas domes Labklājības departamenta pateicību saņems Slimību profilakses un kontroles centra Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs, Slimību profilakses un kontroles centra direktora vietniece attīstības un epidemioloģiskās drošības jautājumos Ilona Liskova, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vadītāja Liene Cipule, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Operatīvā darba organizēšanas nodaļas vadītājs Bobrovs, Rīgas pašvaldības policijas priekšnieks Juris Lūkass un Rīgas pašvaldības policijas priekšnieka vietnieka pienākumu izpildītājs Andrejs Aronovs.

Pateicību saņems arī kristiešu draudzes "Zilais krusts" nakts patversmes vadītāja Maija Smane un sociālā darbiniece Rita Krinberga par "profesionalitāti, cilvēcību, labestību, nodrošinot mieru un kārtību ārkārtējās situācijas laikā". Pateicību saņems arī uzņēmumu grupa "Food Union".

Klātesošos uzrunās Rīgas pilsētas pašvaldības pagaidu administrācijas vadītājs Edvīns Balševics un Kondrāte. Muzikālu priekšnesumu sniegs jaunie mākslinieki Rihards Rudovičs un Elīna Sēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!