Foto: Publicitātes attēli
Sarunu festivālā "Lampa" Cēsu pils parkā tā pirmajā norises dienā piektdien, 28.jūnijā, pulcējušies kopumā 10 000 apmeklētāju, informēja pasākuma rīkotāju pārstāvji.

Festivāla pirmajā norises dienā notikuši aptuveni 200 pasākumu, un īpašu cilvēku interesi piesaistījusi diskusija "Eiropas Savienība - mazāk vai vairāk?", kurā piedalījās jaunievēlētais Valsts prezidents Egils Levits un premjerministrs Krišjānis Kariņš (JV).

Pasākuma rīkotāju pārstāvji arī informēja, ka pirmo reizi festivāla vēsturē diena noslēgusies ar "Politiķu disko", kur, iejūtoties dīdžeja lomā, Latvijas politiķi mērojušies saviem muzikālajiem spēkiem.

Sarunu festivāls "Lampa" Cēsu pils parkā turpinās arī šodien ar dažādām sarunām visām vecuma grupām, tostarp "Politiķu cepienu". Atsevišķa programma sarūpēta arī jauniešiem ("Īssavienojums") un bērniem ("MiniLAMPA").

Jau ziņots, ka šajā nedēļas nogalē Cēsīs piekto reizi norisinās sarunu festivāls "Lampa", kura galvenais mērķis ir stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!