Foto: LETA

Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni un 20 stiprām Latvijas ģimenēm trešdien iededza Rīgas pils Ziemassvētku egli, informēja prezidenta preses dienestā.

Tradicionāli svinīgajā pasākumā piedalās stiprās, kuplās un aktīvās ģimenes, kuras pēc Valsts prezidenta aicinājuma izvirzījusi Latvijas Pašvaldību savienība.

Šajās ģimenēs aug trīs līdz deviņi bērni, tostarp arī aizbildnībā esoši bērni un audžubērni. Visas ģimenes vieno arī aktīva iesaistīšanās savu novadu un pilsētu sabiedriskajā dzīvē.

Uz Rīgas pili aicināta Brenču ģimene no Viļānu novada, Ciršu ģimene no Mazsalacas novada, Ēķu ģimene no Ogres novada, Graudužu - Van Der Vīnu (Van Der Veen) ģimene no Rucavas novada, Gredzenu ģimene no Pārgaujas novada, Isačenko ģimene no Cesvaines novada, Kalniņu ģimene no Burtnieku novada, Kohu-Vinteru ģimene no Ventspils, Loginu ģimene no Ķeguma novada, Ošiņu ģimene no Neretas novada, Rutkovsku ģimene no Beverīnas novada, Slišānu-Spridzānu ģimene no Viļakas novada, Sparānu ģimene no Vārkavas novada, Strangu ģimene no Jelgavas novada, Vāciešu ģimene no Tukuma novada, Vecpuišu ģimene no Brocēnu novada, Vilžu ģimene no Kokneses novada, Zaķu ģimene no Limbažu novada, Zariņu ģimene no Ozolnieku novada un Želnu-Starovecku ģimene no Liepājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!