Foto: LETA

Laikraksts "Diena", neskatoties uz vairāku darbinieku aiziešanu no darba pēdējās nedēļas laikā, savu darbu turpinās un tiek meklēti risinājumi personāla jautājumos, atzina jaunais "Dienas" galvenais redaktors Aigars Freimanis.

"Protams, tās ir atslēgas figūras, bet tāpēc jau ir jārisina tās lietas. Risinājumi tiek meklēti, daži ir atrasti, darbs notiek tālāk. Nekā cita tur nevar komentēt," teica Freimanis.

Šobrīd zināms, ka darbu pametis līdzšinējais laikraksta galvenā redaktora vietas izpildītājs un žurnālists Guntis Bojārs, kuram pēc Freimaņa stāšanās amatā tika piedāvāts vadīt un attīstīt koncerna multimediju platformas, taču viņš no šī piedāvājuma atteicies.

Līdz ar Bojāru darbu pamest nolēmusi arī avīzes galvenā redaktora vietniece Vikija Valdmane-Rozenberga.

Jau ziņots, ka 2.janvārī koncerna "Diena" valdes priekšsēdētāja amatā darbu sāka bijušais Latvijas Televīzijas vadītājs Edgars Kots.

Līdz tam pazīstamais sociologs "Latviju faktu" direktors Aigars Freimanis par laikraksta "Diena" galveno redaktoru kļuva no 7.janvāra.

Koncerns "Diena" nodarbojas ar laikrakstu, žurnālu un grāmatu izdošanu, ziņu portālu veidošanu, preses piegādi un tipogrāfijas pakalpojumiem. "Dienas" koncernā ietilpst "Dienas mediji", "Izdevniecība Dienas žurnāli", "Abonēšanas centrs Diena", "Dienas grāmata", "Izdevniecība Dienas Bizness", "RPD", "Poligrāfijas grupa Mūkusala" un "Mūkusalas māja".

Vislielākās izmaiņas laikraksta radošo komandu skāra pirms vairākiem gadiem, kad līdzšinējais tās īpašnieks zviedru "Bonnier Business Press" to nolēma pārdot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!