Foto: LETA

Trešdien, 11. jūlijā, spēkā stāsies izmaiņas 5. tramvaja maršrutā, Pārdaugavā tramvaja vietā kursējot autobusam, portālu "Delfi" informē pašvaldības SIA "Rīgas satiksme".

No galapunkta "Mīlgrāvis" tramvajs brauks pa maršrutu līdz pieturvietai "Nacionālā opera". Tālāk pa Aspazijas bulvāri, Krišjāņa Barona ielu, līdz pieturvietai "Stacijas laukums" (Radio iela) un tad atkal uz Mīlgrāvi. "Rīgas satiksme" norāda,ka atsevišķos reisos tramvaji no pieturvietas "Stacijas laukums" kursēs tikai līdz pieturvietai "Aldaris".

No Iļģuciema tramvaja vietā brauks 5T. maršruta autobuss, kas kursēs paralēli tramvaja sliežu ceļam.

"Rīgas satiksme" skaidro, ka autobuss maršrutā "Stacijas laukums–Iļģuciems" pieturēs tramvaju pieturvietās un atsevišķās autobusu pieturvietās.

Braucot galapunkta "Iļģuciems" virzienā, autobuss apstāsies pagaidu pieturvietā Slokas ielā pie Uzvaras bulvāra un autobusu pieturvietā "A. Grīna bulvāris" (Slokas iela). Abos braukšanas virzienos autobuss pieturēs autobusu pieturvietā "Nacionālā bibliotēka".

Ja iegādāta biļete noteiktam braucienu skaitam, to pēc pārsēšanās nav atkārtoti jāreģistrē. Savukārt abonementu biļetes ir jāreģistrē atkārtoti. Nulles biļete pie vadītāja katru reizi ir jāsaņem no jauna.

Izmaiņas maršrutā "Rīgas satiksme" veic, jo Slokas ielas un Jūrmalas gatves krustojumā mainīs tramvaja sliedes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!