Foto: Publicitātes foto

Mūžībā pāragri devusies advokāte Gunita Pikmane, informēja viņas dzīvesbiedrs, advokāts Saulvedis Vārpiņš.

Atvadīšanās no juristes notiks 12. martā pulksten 13 Jaunciema kapos. Pikmanes tuvinieki uzsver, ka nav publiskas personas un lūdz cienīt aizgājējas un viņas tuvinieku privāto dzīvi, nefotogrāfēt un nefilmēt bēru apmeklētāju ierašanos, aizgājējas izvadīšanu un izvadītāju došanos prom. Tuvinieki lūdz bēru apmeklētājus ievērot valdības noteiktos Covid-19 ierobežojumus un, neskatoties uz to, ka izvadīšana nenotiks telpās, ierasties sejas aizsargmaskās.

Advokāte pagājušajā nedēļā gāja bojā ceļu satiksmes negadījumā uz ceļa Tukums-Kuldīga, kur notika sadursme starp vieglo un kravas automašīnu. Advokāte tika nogādāta medicīnas iestādē, taču viņas dzīvību mediķiem glābt nav izdevies.

1973. gadā dzimusī Pikmane strādāja advokātu birojā "Intellexi". Tā mājaslapā teikts, ka Pikmane ir advokāte kopš 2004. gada. Tāpat viņa darbojusies kā sertificēta maksātnespējas procesa administratore, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras komercstrīdu mediatore un šķīrējtiesnese Baltijas Arbitrāžas un izlīgšanas tiesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!