Foto: Pixabay
AS "Gaso", kas ir no AS "Latvijas Gāze" (LG) nodalīts dabasgāzes sadales sistēmas operators, tiem saistītajiem dabasgāzes lietotājiem jeb mājsaimniecībām, kuras nav reģistrētas LG Klientu portālā "e-pakalpojumi", nosūtījis rādījumu nolasījumu kartītes un aicina nolasīt dabasgāzes skaitītāja rādījumu uz 31. decembri, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

"Gaso" norāda, ka ir vienīgais dabasgāzes sadales sistēmas operators Latvijā un turpmāk nodrošinās dabasgāzes tīklu drošību, tehniskos pakalpojumus un dabasgāzes patēriņa uzskaiti.

"Gaso" nosūtīs rādījumu nolasījumu kartītes, kā to līdz šim darīja LG.

Klientus, kuri saņēmuši kartītes, LG aicina nolasīt dabasgāzes skaitītāja rādījumu uz 31. decembri, jo no 2018. gada 1. janvāra mainīsies dabasgāzes diferencētie tirdzniecības gala tarifi saistītajiem dabasgāzes lietotājiem jeb mājsaimniecībām.

Rādījums jāieraksta kartītē un trīs dienu laikā kartīte jānosūta atpakaļ "Gaso", iemetot to jebkurā Latvijas Pasta vēstuļu kastītē.

Skaitītāju rādījumus iespējams ziņot, reģistrējoties LG Klientu portālā "e-pakalpojumi", elektroniski - info@gaso.lv, kā arī zvanot pa tālruni 155.

Kompānija "Gaso" darbu sāka 1.decembrī. Sadales pakalpojumus, kurus līdz šim sniedza "Latvijas gāze", turpmāk Latvijā nodrošinās "Gaso".

Par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju iecelta bijusī Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane. "Gaso" valdē iecelts arī Antons Bubenovs, Joahims Hokerts, Baiba Bebre un Aleksandrs Koposovs.

"Gaso" pamatkapitāls ir 39,9 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!