“Pauku Priedēs” Valmieras rokfestivāla apsardze atradusi piecas zemē ieraktas degvīna pudeles. “Šādā veidā jaunieši vēlas apiet Valmieras Domes noteiktos grādīgo dzērienu tirdzniecības ierobežojumus,” skaidro 6.Valmieras rokfestivāla direktors Aigars Krēsla.
Trīs pudeles atrastas netālu no skatuves, bet divas pie ieejas rokfestivāla teritorijā. Tas atklājies laikā, kad Valmieras rokfestivāla apsardze kārtējo reizi pārbaudījusi pasākuma norises vietu,” precizē A. Krēsla, pieļaujot, ka iespējams ir arī neatrastas pudeles.

Diemžēl, neviens no racējiem pagaidām nav aizturēts.

Kā zināms, Valmieras dome noteikusi, ka nakts stundās pilsētā aizliegta stipro alkoholisko dzērienu tirdzniecība. 6.Valmieras rokfestivāla laikā “Pauku Priedēs” atļauts pārdot tikai alu.

6.Valmieras rokfestivāla laikā ir aizliegta stipro dzērienu tirdzniecība, kā arī tos nedrīkst ienest apsargātajā Pauku priežu teritorijā. “Minētais ierobežojums ir aktuāls netikai Valmieras Domes ierobežojumu dēļ, bet arī tāpēc, ka daudzu brīvdabas pasākumu organizētāji visā pasaulē dara visu iespējamo, lai ierobežotu stikla pudeļu apriti.

Līdzīgi gadījumi, kad pirms rokfestivāla brīvdabas koncerta tiek atrastas zemē ieraktas pudeles, ir bijuši arī iepriekš, tāpēc apsardzes darbiniekiem šogad īpaši piekodināts ne tikai uzmanīt kārtību pasākuma laikā, bet arī pārbaudīt rokfestivāla teritoriju pirms koncerta, skaidro A.Krēsla.

A.Krēsla informē, ka līdz brīvdabas koncerta sākumam, pasākuma vieta vēl vairākkārt tiks rūpīgi pārbaudīta. “Tāpēc, jādomā, ir mazas cerības, ka kādam vēl izdosies pirms koncerta “Pauku Priedēs” paslēpt pudeles ar alkoholu,” uzskata A.Krēsla.

Atgādinām, ka 6. Valmieras rokfestivāla brīvdabas koncerts notiks 26.maijā “Pauku Priedēs”, bet 25.maijā koncerti notiks Valmieras Kultūras namā un Multiklubā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!