Foto: F64

Otrdien ugunsdzēsēji glābēji Salas pagastā no divām avarējušām automašīnām ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja trīs cilvēkus, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Cietušos VUGD ugunsdzēsēji glābēji nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Automašīnām tika atvienotas akumulatoru klemmes un sakārtota ceļa braucamā daļa.

Tāpat otrdien VUGD darbinieki, palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, Inčukalna novadā no purva izcēla alni. Informācija par alni tika nodota vetārstiem un pašvaldības policijai, kas pieskatīja izglābto dzīvnieku. Savukārt Laurencenes ielā Alūksnē ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja dzīvojamās mājas ventilācijas šahtā iestrēgušu putnu.

Otrdien, 18. maijā, ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, elektrības sadales skapis un zāles pļāvējs.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 31 izsaukumu – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!