Foto: LETA
Kad man būs politiskās ambīcijas, pats par tām paziņošu, aģentūrai BNS norādīja zvērināts advokāts Aldis Gobzems, komentējot viņa vārda izskanēšanu saistībā ar situāciju partijā "KPV LV".

"Kad man dzīvē būs politiskās ambīcijas, tad es pats par to paziņošu, kā vienmēr pats esmu paziņojis par jebkuriem publisku aktivitāšu plāniem," izteicās advokāts.

Gobzems komentēja, ka patlaban viņa lielākā ambīcija ir "kārtīgi izdarīt savu darbu, ko viņš ir uzņēmies".

Advokāts pauda, ka sev nepazīstamu indivīdu iedomas komentēt viņš vienkārši nevarot.

Jau ziņots, ka Ilmārs Poikāns un vēl trīs partijas "KPV LV" biedri šodien paziņoja par aiziešanu no politiskā spēka un aiziešanu no partijas valdes, to pamatojot ar vairākiem iemesliem, tai skaitā ar partijas reālas vadības trūkumu, kā arī ar neskaidro finansējumu.

Poikāns arī norādīja, ka šis "nav nesaskaņu, bet gan ir principa jautājums". Biedriem netika sniegta pilnvērtīga informācija, kā arī tika mēģināts "vilkt iekšā cilvēkus" ar neskaidru reputāciju, viņš apgalvoja. "Man ir svarīgi saglabāt savu vārdu, un es netaisos iesaistīties apšaubāmās lietās," akcentēja līdzšinējais partijas biedrs.

Pašreizējie politiskā spēka opozicionāri arī minēja, ka viens no identificētajiem riskiem esot partijā nepārstāvētā advokāta Gobzema ietekme, kuru Kaimiņš esot mēģinājis virzīt kā galveno iespējamo kandidātu uz Rīgas mēra amatu pašvaldību vēlēšanās.

Partijas valdi pametīs Poikāns, Marita Eisaka, Uldis Neilands un Armands Kincs.

Kā ziņots, Latvijas Televīzija otrdien vēstīja, ka konflikts partijas vadībā esot briedis jau kādu laiku, un pirms nedēļas partijas valdes sēdē esot bijis plānots lemt par paša Kaimiņa izslēgšanu no partijas viņa vadības stila dēļ.

Savukārt Kaimiņš raidījumam apgalvoja, ka neesot zinājis par šādu biedru ieceri, taču viņš esot gatavs šādam pavērsienam, jo notikumi esot vērtējami kā politisko nelabvēļu īstenota klasiska partijas graušana no iekšpuses.

Pēc Kaimiņa vārdiem, notiekošais esot normāla partijas attīstība, turklāt valdē aizvien paliek pieci cilvēki, tātad ir kvorums un valde ir lemtspējīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!