Foto: DELFI

Valsts prezidenta nominētais premjera amata kandidāts Aldis Gobzems ("KPV LV") aicinājis potenciālos sadarbības partnerus piektdien uz sapulci, lai iepazīstināt ar savu "plānu B", liecina politiķa publicētā informācija.

Gobzems aicinājis pa pārstāvim no četrām partijām – Jaunās konservatīvās partijas, Nacionālās apvienības, Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) un "Jaunās Vienotības" – uz tikšanos piektdien pulksten 10, "lai iepazīstinātu ar plānu B".

"Man ir trīs dienas un īsts plāns B. Ja mastā turpinās plīvot saukļi, bet vēlme strādāt un rūpes par Latvijas valsti turpinās būt pusmastā, tiks nosaukts cits Ministru kabineta sastāvs. Būs gara nedēļas nogale," tā raksta premjera amata kandidāts savā "Facebook" kontā.

Ziņots, ka jau devīto nedēļu nav skaidrības par topošās valdības aprisēm. Neilgi pēc 13. Saeimas deputātu mandātu apstiprināšanas Valsts prezidents Raimonds Vējonis kā premjera amata kandidātu nominēja JKP līderi Bordānu, taču viņa centieni izveidot valdību nebija sekmīgi.

Kā nākamo Ministru prezidenta amata kandidātu Vējonis pagājušajā nedēļā nominēja partijas "KPV LV" līderi Gobzemu. Šobrīd viņš turpina veidot valdību, taču skaidru atbalstu tai ir izteikusi vien ZZS.

Tāpat vēstīts, ka pēc vairāk nekā nedēļu garām sarunām par valdības veidošanos Valsts prezidenta nominētais Ministru prezidenta amata kandidāts Gobzems paziņojis, viņaprāt, piemērotākos kandidātus ministru amatiem, par to vairāk var lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!