Ceturtdien darbu beigusī Ivara Godmaņa (LPP/LC) valdība savas pastāvēšanas laikā aizvadīja 112 sēdes.

Ministru kabinets (MK) portālam "Delfi" norāda, ka no minētajām 112 sēdēm 28 bija ārkārtas. Daudzas no tām notika laikā no septembra līdz decembrim, kad vispirms valdība bija spiesta paziņot par algu iesaldēšanu valsts sektorā strādājošajiem, kam sekoja vairākkārtējas ārkārtas sēdes, kurās notika sarunas ar arodbiedrībām. Toties novembrī un decembrī valdības uzmanības centrā bija "Parex Bankas" un tai sekojošās valsts finanšu problēmas, kuras arī daudzkārt tika skatītas neilgi pirms to sākuma izziņotās ārkārtas sēdēs.

Turklāt savas valdības pastāvēšanas pirmajā pusē Godmanis vairākus mēnešus MK sēdes rīkoja divas reizes nedēļā. Vēlāk viņš tomēr atgriezās pie ierastās prakses un MK sēdes rīkoja reizi nedēļā.

Tāpat Godmaņa valdības laikā MK sēdēs bija izskatīti 4064 jautājumi, no tiem kā MK lietas - 1173. Valdība pieņēmusi 1070 MK rīkojumus, 1351 MK noteikumus, 18 MK instrukcijas, 404 likumprojektus un trīs Saeimas lēmumprojektus. Visbeidzot, Godmanis izdevis 704 Ministru prezidenta rīkojumus.

Godmaņa valdība darbu sāka 2007. gada 20. decembrī, nomainot Aigara Kalvīša (TP) vadīto Ministru kabinetu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!