Starptautiskais Baltijas reklāmas festivāls "Golden Hammer" arī nākamgad notiks Latvijā, taču pagaidām nav zināms, kurā pilsētā, šodien preses konferencē informēja Latvijas Reklāmas asociācijas (LRA) prezidents Andris Blaka.
Šāds lēmums pieņemts ar balsu vairākumu asociācijas sēdē, un plānots, ka festivāls notiks, tāpat kā šogad, jūnijā. Blaka arī apgalvoja, ka nākamā reklāmas festivāla noslēguma pasākums būs labāks nekā šogad.

Kā ziņots, šogad festivāla "Golden Hammer" noslēguma pasākumā, kas pulcēja aptuveni 700 klātesošo, notika dažādas tehniskas kļūmes un pārpratumi, to skaitā netika parādītas pareizās reklāmas, pārtrauktas apsveikumu runas, žūrija netika nosaukta pilnībā. Pēc šī pasākuma LRA atvainojās visiem festivāla dalībniekiem, konkursa žūrijai un sponsoriem par neizdevušos pasākumu.

LRA organizētais festivāls "Golden Hammer" ir lielākā reklāmdarbu sacensība Baltijā, kas nākamgad starptautiskā mērogā notiks trešo gadu. Iepriekšējos sešus gadus festivāls bija vietējā mēroga konkurss ar nosaukumu "Zelta āmurs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!