Jaunā valdība sabiedrības uzticību vairotu, ministriem biežāk piedaloties Saeimas sēdēs, otrdien LNT raidījumā "900 sekundes" sacīja TB/LNNK frakcijas vadītājs Māris Grīnblats.
Grīnblats uzskata, ka ministriem biežāk no Saeimas tribīnes jārunā par viņu ministrijās veidotajiem likumiem un jāiesaistās publiskās debatēs.

TB/LNNK frakcijas vadītājs uzskata, ka jaunajam premjeram būs grūts darbs. Grīnblats raidījumā norādīja, ka starp lielajām koalīcijas partijām iespējamam iekšēja konkurence, bet Tautas partija, kura zaudējusi savu premjeru, ir iekšēji aizvainota.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka TB/LNNK valde pirmdien vakarā nolēma strādāt valsts prezidenta Valda Zatlera izvirzītā premjera amata kandidāta Ivara Godmaņa valdībā, pretendējot uz diviem jaunās valdības ministru posteņiem - ekonomikas, vides, tieslietu, iekšlietu vai aizsardzības jomās.

Otrdien Saeimā pārstāvētajām piecām labējām partijām ir jāsniedz atbildes, vai tās iesaistīties premjera amatam nominētā Ivara Godmaņa (LPP/LC) valdībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!