Šā gada septembra beigās SIA "Hard Rock Cafe Riga" plāno atvērt pasaulē pazīstamā tīkla "Hard Rock Cafe" restorānu, kas būs otrais Austrumeiropā, informēja firmas rīkotājdirektors Jānis Kaktiņš.
Restorānā plānots ieguldīt aptuveni 1,5 miljonus latu, no tiem daļa būs īpašnieku līdzekļi un daļa - kredītlīdzekļi.

"Blakus restorānam tiks atvērts arī veikals, kurā paredzēts tirgot suvenīrus un dažnedažādas piemiņlietas, un, iespējams, veikals tiks atvērts nedaudz ātrāk par restorānu," paskaidroja Kaktiņš.

Viņš norādīja, ka pašreiz tiek saskaņoti pēdējie dizaina plāni un meklēts attiecīgs interjers.

"Hard Rock Cafe" atradīsies Rīgā, Palasta ielā 9, netālu no Daugavas. Pašreiz vienīgais "Hard Rock Cafe" restorāns Austrumeiropā atvērts Maskavā. Pasaulslavenās firmas restorāns Rīgā būs otrais Austrumeiropā, bet pirmais Baltijā.

Kā liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" datu bāze, SIA "Hard Rock Cafe Riga" dalībnieki ar 17% uzņēmuma kapitāla daļām katram ir Krievijas iedzīvotāji - Aleksandrs Kolobovs, Grigorijs Kolobovs un Pāvels Kolobovs. AS "Lāčplēša alus" māsas uzņēmumam SIA "MGLS" pieder 49% jaunizveidotā uzņēmuma kapitāla daļu.

Uzņēmuma samaksātais pamatkapitāls ir 2000 latu.

Starp SIA "Hard Rock Cafe Riga" amatpersonām ir SIA "MGLS" 25% kapitāla daļu īpašnieks Viktors Maļcevs. Viņš ir jaunizveidotā uzņēmuma revidents.

Kā iepriekš informēja "Lāčplēša alus" valdes priekšsēdētājs Vilmārs Sokolovs, kad Maskavas "Hard Rock Cafe" restorāns kļūs par SIA "Hard Rock Cafe Riga" dalībnieku, tiks veiktas izmaiņas jaunizveidotā uzņēmuma dalībnieku kapitāla daļu struktūrā.

Pēc iecerētajām izmaiņām 51% SIA "Hard Rock Cafe Riga" kapitāla daļu piederēs SIA "MGLS", bet atlikušie 49% - Krievijas investoriem un ASV firmas "Hard Rock Cafe" pārstāvim Duglasam Stīlam.

Pēc "Lursoft" datu bāzes, 25% SIA "MGLS" kapitāla daļu pieder Ivaram Lipšem. Tikpat daudz šā uzņēmuma pieder Latvijas iedzīvotājiem Sergejam Maļcevam un iepriekš minētajam Viktoram Maļcevam, kā arī Krievijas iedzīvotājam Tagiram Saidhužinam.

SIA "MGLS" darbības veids ir sava nekustamā īpašuma izīrēšana un iznomāšana. Uzņēmuma samaksātais pamatkapitāls ir 2 000 latu.

"Lursoft" datu bāze liecina, ka SIA "MGLS" reģistrēts 2001.gada 18.decembrī. Tā neto apgrozījums iepriekšējā gadā bija 21 708 lati. Uzņēmums 2002.gadu beidza ar 2246 latu peļņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!