Pasaules čempionāta spēles hokejā publiski varēs skatīties arī Liepājā, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā un Cēsīs.
Liepājā visplašākā publiskā hokeja skatīšanās notiks pazemes mūzikas klubā "Pablo”, informē kluba īpašnieks Raivo Mediņš.

Hokeja skatīšanās "Pablo" tiek organizēta sadarbībā ar a/s "Aldaris." Klubā būs uzstādīts lielais ekrāns, kurā līdzjutēji varēs vērot visas Latvijas valstsvienības spēles.

Turpat notiks arī prognožu spēle, kurā seši laimīgie saņems balvas. Hokeja publiska skatīšanās notiks arī citos pilsētas krogos.

Daugavpilī vienīgais klubs, kur būs lielais ekrāns, ir Smilšu ielā - "Dzintars Alter Ego". Tur par ieeju jāmaksā 50 santīmu. Arī citos bāros, klubos un krogos hokeja spēles varēs redzēt - tikai pa televizoru.

Pasaules čempionāta hokejā translāciju publiski varēs noskatīties arī Rēzeknes kultūras un atpūtas centra "Rēvis" kinozālē, informē SIA "Rēvis" īpašnieks Edgars Strupka.

Viņš pastāstīja, ka kinozālē hokeja translāciju varēs noskatīties 800 līdzjutēju. Šeit tiks pārraidītas visas spēles.

Pirms čempionāta spēlēm skatītājus izklaidēs dzīvā mūzika un dīdžeji. Skatītāji tiek gaidīti "Rēvisā" jau divas stundas pirms mačiem. Šajā laikā ieejas biļete maksās 50 santīmu, bet no pulksten 20 - vienu latu.

Ideja par maču translāciju radusies jau pērn, vērojot līdzjutēju interesi par hokeja pārraidīšanu Rēzeknes piena konservu kombināta kultūras namā, kur šogad hokejs netiks pārraidīts.

Hokeja spēli uz lielā ekrāna varēs noskatīties arī Valmieras mūzikas klubā "Multiklubs", stāsta kluba direktors Aigars Krēsla.

Tam speciāli iegādāts lielais ekrāns 3 x 2,3 m. Multiklubā būs arī nopērkams lētāks "Aldara" alus, teica Krēsla. Turklāt "Aldaris" rīko arī citus pasākumus hokeja skatīšanas laikā - totalizatoru, konkursus u.c. izklaides.

Krēsla teica, ka šādu pasākumu "Aldaris" rīko vēl vairākos klubos Latvijā.

Valmierā hokejam sagatavojusies arī kafejnīca alus bārs "Putniņi". Arī tur hokeju varēs skatīties uz lielā ekrāna, informē vadītāja Edīte Šīrava.

Alus nebūs lētāks, bet visiem skatītājiem būs iespēja bez maksas dabūt avīzes "Diena" pielikumu "Hokejs", teica Šīrava.

Cēsīs populāra vieta svarīgu sporta notikumu skatīšanai ir "Danlat Group Latvia" piederošā kafejnīca "Cafe Popular".

Šoreiz gan hokejs nebūs skatāms uz lielā ekrāna, tomēr skatītāji to varēs vērot uz liela platekrāna televizora, informē administratore Liene Bogdanova. Arī alus nebūs lētāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!