Ar 1. septembri sākas ne tikai mācību gads. Ar 1. septembri LTV ekrānos dzīvot ir sāk viens no vērienīgākajiem projektiem IT&T televīzijas vēsturē. Katru darba dienu plkst. 7.35 no rīta, Latvijas Televīzijas 1. kanālā būs redzams jauns un visai interesants ziņu bloks “HOP!”.
Tās ir Informāciju tehnoloģiju un telekomunikāciju ziņas, gan pilnīgi nopietni, gan mazliet pa jokam, lai labāks garastāvoklis darba dienai, apgalvo projekta producents Uģis Kocers.

Ziņas speciāli programmai “Rīts” gatavo producentu grupa “Televīzijas un video Parks”, ko skatītāji jau pazīst pēc populārzinātniskās pārraides “Nākotnes Parks”.

Speciāli ziņām vairākus mēnešus tika veidota studija. Pirmo reizi Latvijas Televīzijas vēsturē viss notiks trīsdimensiju grafikas studijā. Tajā itin labi iejuties ziņu vadītājs – robots.

"Parka" radošā grupa apgalvo, ka šāds projekts varot atmaksāties ātrākais vienas sezonas laikā, pie tam reklāmdevēju un atbalstītāju interese jau tagad esot gana liela. Šobrīd galvenais sagatavot katra rīta pārraidi vienādi kvalitatīvu un ar katru jaunu raidījumu tālāk attīstīt un apdzīvot trīsdimensiju studiju, jo pie tās darba pietikšot vismaz mēnešiem trim.

Par projekta datorgrafiku rūpējas Aivars Muhins (Elva Video), joku teksti ir Armīna Lejiņa ziņā, aizkadra balsis ierunājis Jānis Kirmuška, par orģinālmūziku parūpējies DJ Midis, pie ziņu apstrādes strādā Klāvs Sedlenieks, raidījuma režisors ir Nauris Krauze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!