Lai arī pašreizējā valdība strādā jau ilgāk nekā gadu, daudzi iedzīvotāji joprojām neko nav dzirdējuši par vairākiem ministriem.
Kā liecina novembrī veiktā "Latvijas faktu" aptauja, 18,5% aptaujāto neko nav dzirdējuši par vides ministru Raimondu Vējoni (ZZS), 17,6% - par reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Ivaru Gateru (JL), 14,1% - par īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās Nilu Muižnieku (LPP), 11,6% - par īpašu uzdevumu ministru bērnu un ģimenes lietās Aināru Baštiku (LPP), 11,1% - par zemkopības ministru Mārtiņu Rozi (ZZS).

Labklājības ministri Dagniju Staķi (ZZS) un tieslietu ministru Aivaru Aksenoku (JL) nepazīst 9,6%, satiksmes ministru Robertu Zīli (TB/LNNK) - 8%, izglītības un zinātnes ministru Kārli Šadurski (JL) - 7,8%, kultūras ministri Ingūnu Rībenu (JL) - 7,7%, finanšu ministru Valdi Dombrovski (JL )- 6,9% aptaujāto iedzīvotāju.

Savukārt par Ministru prezidentu Einaru Repši (JL) neko nebija dzirdējis tikai 0,1% aptaujāto. Diezgan populārs ir aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis (TB/LNNK), par kura darbiem nav informēti tikai 2,6%, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers (LPP) un iekšlietu ministrs Māris Gulbis (JL), kurus nepazīst tikai 3,6% aptaujāto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!