Foto: Saeimas administrācija

Iekšlietu ministrs Kristaps Eklons aicinājis 13. Saeimas deputātu Mārtiņu Šteinu kļūt par Iekšlietu ministrijas parlamentāro sekretāru, portāls "Delfi" uzzināja ministrijā.

Šteins bija parlamentārais sekretārs laikā, kad ministres amatu ieņēma Marija Golubeva (AP).

"Novērtējot līdzšinējo darbu Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāra amatā, kā arī iegūto pieredzi un zināšanas, nolēmu Mārtiņu Šteinu aicināt arī manā komandā pildīt parlamentārā sekretāra pienākumus. Sadarbības stiprināšana starp ministriju un Saeimu likumdošanas procesā, starp ministriju un NVO sektoru, cilvēcīga attieksme un enerģiskums būs ļoti noderīgas lietas mūsu komandā," norāda Eklons.

"Mana līdzšinējā darbība iekšlietu nozarē galvenokārt saistījās ar ministrijas un Saeimas sadarbību likumdošanas procesā, īpaši laikā, kad tika pieņemti likumi valsts robežas izbūves paātrināšanā, Ukrainas civiliedzīvotāju atbalstīšanā un citās jomās," norāda Šteins.

Viņš uzsver, ka palīdzēs ministram turpināt iepriekš uzsāktos darbus un īstenot no jauna izvirzītos uzdevumus. Turpināt un pabeigt bijušās ministres Golubevas uzsāktos darbus ir svarīgi, jo tos novērtējuši arī iekšlietu dienesti.

Jau ziņots, ka ceturtdien Saeima Eklonu ievēlēja iekšlietu ministra amatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!