"Latvijas pasta" (LP) padome ieteiks kompānijas akcionāru pilnsapulcei izskatīt jautājumu par uzņēmuma valdes priekšsēdētāja un ģenerāldirektora Aivara Droiska un valdes locekļu Aigara Krūma un Aigara Vītola atcelšanu no valdes locekļu amatiem saistībā ar strīdīgo pasta šķirošanas kompleksa būvniecības konkursu.
Par to informēja Satiksmes ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Sarma Kočāne, norādot, ka Satiksmes ministrijā izskatīšanai valdībā tiek gatavots ziņojums par pieļautajiem pārkāpumiem pasta šķirošanas konkursa organizēšanā un izvērtēšanā.

Ziņojums valdībā tiks iesniegts pirmdien un, iespējams, jau otrdien to varētu skatīt valdības sēdē. Savukārt LP akcionāru pilnsapulce savu lēmumu pieņems pēc tam, kad jautājums būs izskatīts valdībā

Jau vēstīts, ka satiksmes ministrs Roberts Zīle LP padomei uzdeva izvērtēt pasta ģenerāldirektora un citu LP amatpersonu rīcības atbilstību normatīvo aktu prasībām saistībā ar pasta šķirošanas kompleksa būvniecības konkursu.

Zīle arī ir paudis neapmierinātību arī ar LP darbu kopumā un aicinājis pasta padomi izvērtēt LP darba stilu, jo nereti tiekot saņemtas LP klientu sūdzības par neracionālu darba organizāciju pasta nodaļās un pašvaldību pārmetumi par LP rīcību ar nekustamajiem īpašumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!