Uzņēmums "New Europe Cinemas" panācis vienošanos par vēl vienu daudzzāļu kinoteātra izveidošanu Rīgā, ko iecerēts ierīkot Anniņmuižas bulvārī, Imantā, atklāja "New Europe Cinemas" valdes priekšsēdētājs Valters Veidemanis.

Sešu līdz astoņu zāļu kinoteātris būs viens no nomniekiem plānotajā daudzfunkcionālajā tirdzniecības centrā Anniņmuižas bulvārī 33.

Jaunā kinoteātra plānotais mērķa tirgus ir blīvi apdzīvotā Imantas mikrorajona iedzīvotāji, kuriem kinoteātris atradīsies ļoti ērti pieejamā vietā. Tāpat kā topošajā "Rīga Plaza" kinoteātrī, arī Imantā "New Europe Cinemas" plāno izmantot jaunākās tehnoloģijas, ieskaitot digitālo trīsdimensiju projekciju, satelītiekārtas tiešo translāciju nodrošināšanai kā arī "premium" klases kino krēslus, informēja Veidemanis.

Imantā iecerētajā tirdzniecības centrā plānots izvietot arī pārtikas lielveikalu, vienu vai vairākus restorānus, kā arī sporta centru.

Šobrīd noris tirdzniecības centra koncepta izstrāde, kam sekos projektēšanas darbi. Liela uzmanība tiks pievērsta apmeklētāju ērtībām, ieskaitot ērtu bezmaksas autostāvvietu un gājēju ērtu piekļuvi no sabiedriskā transporta pieturvietām. Objekta būvniecība varētu sākties šā gada beigās, bet publikai tas varētu tikt atvērts nākamā gada rudenī, prognozēja Veidemanis.

Ar šo projektu "New Europe Cinemas" turpina savu attīstību Latvijā. Kopš pagājušā gada septembra Daugavpilī jau darbojas "New Europe Cinemas" pirmais kinoteātris, bet vasarā plānots atvērt kinoteātri tirdzniecības centrā "Rīga Plaza".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!