Foto: LETA
Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) paredzējis slēgt kopumā 200 100 eiro vērtus līgumus par motivācijas paaugstināšanas un atbalsta pakalpojumu nodrošināšanu sociālās atstumtības un diskriminācijas riskam pakļautām personu grupām Latgalē un Kurzemē, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājas lapā pieejamā informācija.

IUB dati liecina, ka šis iepirkums saistīts ar ESF programmas "Izaugsme un nodarbinātība" specifisko atbalsta mērķi "Palielināt diskriminācijas riskiem pakļauto personu integrāciju sabiedrībā un darba tirgū".

Ar SIA "Fibra" paredzēts slēgt 50 400 eiro vērtu līgumu, ar biedrību "Apvienība "Verte"" – 50 100 eiro vētu līgumu, bet ar biedrību "Mini SD" – divus līgumus – katru par 49 800 eiro.

"Lursoft" dati liecina, ka 1998. gadā Uzņēmumu reģistrā reģistrētā "Fibra" pērn apgrozīja 849 433 eiro un gadu noslēdza ar 444 407 eiro peļņu. Uzņēmums līdzīgās daļās pieder Igoram Kravčenko un Vitai Kravčenko, kuri ir arī uzņēmuma valdes locekļi.

"Apvienība "Verte""izveidota 2005. gadā. Biedrību un nodibinājumu reģistrā pieejamā informācija liecina, ka t;ās izpildinstitūcijā darbojas Roze Blāze-Rūnija, Aigars Bolis un Kaspars Dzenis, savukārt biedrība "Mini SD" reģistrēta 2013. gadā. Tās izpildinstitūcijā darbojas Inga Eikina, Ilva Kliemane un Anda Vītola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!