Foto: Publicitātes attēli

Daudzstāvu dzīvojamās ēkas projektā "Riverpark" Rīgā, Raņķa dambī, 9 nosvinēti spāru svētki. SIA "Interbaltija" grupas uzņēmums SIA "Ranka Investment" ar bankas "Citadele" finansiālu atbalstu šajā projektā investē sešus miljonus eiro.

No tiem 3,15 miljoni eiro ir SIA "Ranka Investment" līdzekļi, savukārt bankas "Citadele" sniegtais finansējums ir 2,85 miljoni eiro.

Namam jau piebūvēts sestais - mansarda - stāvs, no kura logiem paveras skats uz Vecrīgas panorāmu un Pārdaugavu, turpinās ēkas fasādes atjaunošana.

""Riverpark" dzīvokļi no šī gada 8.aprīļa tiek piedāvāti tirdzniecībā. Ar bankas "Citadele" izstrādāto kreditēšanas piedāvājumu privātpersonām sagaidāms, ka tas kļūs par vienu no izdevīgākajiem dzīvokļu piedāvājumiem šā brīža nekustamo īpašumu tirgū Latvijā," atzīst nekustamā īpašuma vērtētāju uzņēmuma "Interbaltija" valdes priekšsēdētājs Ainārs Škapars.

Ēku ekspluatācijā paredzēts nodot 2014.gada septembrī, un tajā būs 89 vienas līdz četru istabu dzīvokļi platībā no 34 līdz 165 kvadrātmetriem. Daudzstāvu dzīvojamās ēkas rekonstrukcijas projektu izstrādājis arhitektu birojs "Sestais stils", būvniecību veic SIA "Celtniecības sezona".

SIA "Interbaltija" dibināta 2000.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 6000 latu. Uzņēmuma īpašnieki ir Škapars (66,67%) un Aivars Balodis (33,33%). Līdz 2012.gada 16.aprīlim 33,33% uzņēmuma kapitāldaļu piederēja Valsts nekustamā īpašuma aģentūras (VNĪA) bijušam ģenerāldirektoram Jānim Mottem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Balodis un Škapars ir arī maksātnespējīgās SIA "Latmes Building", kas attīstīja daudzstāvu dzīvojamo un biroju kompleksu "Panorama Plaza", īpašnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!