Foto: Ministru Kabinets
Piektdien, 28. jūnijā, Cēsu pils parkā sākās ikgadējais sarunu festivāls "Lampa", kurā divās dienās kopumā norisinās vairāk nekā 350 pasākumi. Portāls "Delfi" visu dienu sekoja notikumiem Cēsīs teksta tiešraidē.

"Lampa", kā norāda pasākuma rīkotāji, ir vieta vērtīgām sarunām, domu apmaiņai, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai – tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt, un visiem, kas gatavi uzklausīt. Galvenais festivāla mērķis ir stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā.

Uz "Lampu" kuplā pulkā devusies arī "Delfi" komanda, lai gan kā dalībnieki piedalītos dažādās diskusijās, gan informētu lasītājus par svarīgāko, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies Cēsīs. Divu dienu garumā tiks nodrošināta video un teksta tiešraide.

Šogad uz "Lampas" skatuves ierastajā politiķu cepienā kāps Evija Papule (S), Rihards Kols (NA), Daniels Pavļuts (A/P) un Dana Reizniece-Ozola (ZZS), bet pieredzes bagātajiem "cepinātājiem" Rūdolfam Kugrēnam, Anetei Konstei un Edgaram Bāliņam pirmoreiz pievienosies Jānis Skutelis. Cepiena video tiešraide būs vērojama arī portālā "Delfi".

Ar pasākuma programmu iespējams iepazīties šeit. Bet ar sabiedrībā zināmu cilvēku ieteikumiem, ko "Lampā" lūkoties, iespējams iepazīties šeit.

Festivāla vadmotīvs šogad ir drosmes jēdziens. Par to rīkotāji pirms pasākuma vaicāja viedokli arī rīdziniekiem:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!