Foto: DELFI
Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome trešdien noteica uzvarētājus konkursā par novadu televīzijas ziņu sižetu veidošanu 2012.gadā, informē padome.

Par uzvarētāju novadu televīzijas ziņu sižetu veidošanai par Vidzemi Padome atzina SIA "Valmieras TV", ziņu sižetu veidošanai par Latgali – SIA "Latgales Reģionālā Televīzija" un ziņu sižetu veidošanai par Kurzemi – SIA "Talsu televīzija".

Uzvaru konkursā novadu televīzijas ziņu sižetu veidošanai par Zemgali Padome nepiešķīra nevienam no diviem pretendentiem.

Konkurss tika izsludināts 2011.gada 5.decembrī. Pieteikumus bija iesnieguši seši pretemdenti: SIA "Valmieras TV" par novadu ziņu veidošanu Vidzemes reģionā, SIA "Latgales Reģionālā televīzija" - Latgales reģionā, "Televīzijas studija "TV Spektrs" un SIA "Ogres televīzija" – Zemgales reģionā, kā arī SIA "TV Kurzeme" un SIA "Talsu televīzija" – Kurzemes reģionā.

Konkursa mērķis ir iepirkt novadu televīzijas ziņu sižetus sabiedriskā pasūtījuma realizācijai Latvijas Televīzijā 2012.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!