JL – dāsni solījumi trūcīgajiem un uzņēmējiem

Partija “Jaunais laiks” (JL) ar atsevišķiem sarakstiem startē visās lielākajās Latvijas pilsētās un lielākajā daļā jaunveidoto novadu, atsevišķās pašvaldībās veidojot kopīgus sarakstus ar citām partijām - “Pilsonisko savienību” un “Sabiedrību citai politikai”.

Pašvaldību vēlēšanu programmās JL sola partijas kopējo principu ievērošanu - “atklātumu, godīgumu, profesionalitāti un vienlīdzīgu attieksmi pret visiem”. Visās JL pašvaldību vēlēšanu sarakstu programmās kā prioritātes uzsvērtas saimnieciskās darbības attīstības veicināšana un iedzīvotāju labklājības līmeņa celšana. Atsevišķās pilsētās JL deputātu amata kandidāti neskopojas arī ar dāsniem solījumiem dažādiem pabalstiem maznodrošinātajiem un vecajiem ļaudīm. Piemēram, Valmierā JL visiem pilsētas pensionāriem sola īpašu pabalstu un atlaižu sistēmu, palielinot pabalstus komunālo maksājumu segšanai (šādus pašus pabalstus sola arī maznodrošinātajām ģimenēm), atlaides pilsētas sabiedriskajā transportā un bezmaksas kultūras pasākumus. Savukārt Valmieras uzņēmējiem JL sola nekustamā īpašuma nodokļa atlaides līdz 30%, bet Rēzeknes pensionāriem citu labumu starpā JL sola nodrošināt bezmaksas pārvadāšanu sabiedriskajā transportā nokļūšanai līdz mazdārziņiem.

Lielākajās pilsētās JL veido atsevišķus sarakstus, bet izņēmums ir Ventspils, kur JL veido sarakstu kopīgi ar partijām “Pilsoniskā savienība” un “Sabiedrība citai politikai”.

JL sarakstu līderi – potenciālie mēru amatu kandidāti: Liepājā - uzņēmējs un līdzšinējais domes deputāts Ivars Ķervis; Jūrmalā - psiholoģe un JL valdes locekle Iveta Blaua; Jelgavā - Jelgavas domes deputāts Aigars Rublis; Jēkabpilī – uzņēmējs Aivars Kraps; Valmierā – uzņēmējs, maiznīcas „Liepkalni” vadītājs Guntars Galvanovskis, bet Daugavpilī – Daugavpils universitātes prorektors Valfrīds Paškevičs. JL, “Pilsoniskās savienības” un “Sabiedrība citai politikai” Ventspils saraksta līderis – uzņēmējs Ojārs Grinbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!