Foto: LETA
Jaunais Valsts kancelejas direktors Mārtiņš Krieviņš neizslēdz, ka pēc tam, kad viņš sāks pildīt jaunos pienākumus, ir iespējamas izmaiņas viņa vadītajā komandā.

Lai Valsts kanceleju izveidotu par spēcīgāko valdības centru Baltijā, ir nepieciešama spēcīga komanda, kā izveide būs viens no viņa uzdevumiem jaunajā amatā, atklāja Krieviņš.

Sākot strādāt jaunajā amatā, viņš vēlas tikties ar visiem Valsts kancelejas darbiniekiem. Lai mainītu iedzīvotāju viedokli par Valsts kanceleju, ir nepieciešams izveidot spēcīgu komandu. "Jau tagad Valsts kanceleja ir pietiekami atvērta, un tādai tai ir jābūt. Tikai mūsu darbi ļaus iedzīvotājiem mainīt viedokli par Valsts kanceleju - mēs sākam strādāt vai nē. Tāpēc ir svarīgi iezīmēt to starta punktu," teica Krieviņš. Viņa uzdevums būšot nokomplektēt komandu, uzstādīt stratēģiskos virzienus un regulāri domāt, kā nodrošināt resursus, lai mērķi tiktu sasniegti.

Vaicāts, vai tas nozīmē arī kadru maiņu, Krieviņš to nenoliedza. Viņš gan daļu no kolēģiem pazīst personīgi, jo viņa karjera Valsts kancelejā sākās jau 2004.gadā. Pēc Krieviņa domām, ir jābūt atklātai sarunai ar katru no darbiniekiem, lai saprastu pozitīvās un ne tik pozitīvās puses. "Jā, iespējams, no dažiem cilvēkiem nāksies atvadīties, iespējams, dažus vajadzēs pieņemt darbā. Tas viss ir atkarīgs no rezultātiem un darba apjoma, ko cilvēki ir gatavi ieguldīt," noteica jaunais Valsts kancelejas direktors.

Arī Ministru prezidenti Laimdotu Straujumu (V) Krieviņš pazīst jau daudzus gadus un prognozē, ka sadarbība gan ar viņu, gan biroju izveidosies veiksmīga. Arī viena no pirmajām sarunām pēc stāšanās amatā būs ar Straujumu un viņas biroju. Esot jānoskaidro, kas viņu apmierina Valsts kancelejas darbībā un kas nē, kā arī tas, kādi uzlabojumi ir panākami īstermiņā, bet kādiem nepieciešams garāks termiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!