Vēršoties pie Latvijas iedzīvotājiem pirms jaunā gada iestāšanās, iekšlietu ministrs Dzintars Jaundžeikars aicina iedzīvotājus, kas nereti novērtē sevi pārāk zemu, apzināties savu vērtību. Ministrs uzskata, ka katrs no mums ir īpašs, tāpēc sevis noniecināšana nav sabiedrotais panākumu gūšanā un mērķu sasniegšanā.
Lai vairotu tautas pašapziņu, Jaundžeikars iesaka netaupīt atzinīgus vārdus saviem bērniem, tuviniekiem, kolēģiem, kā arī sargāt viņus, tajā skaitā arī ievērojot drošības pasākumus svētku uguņošanas laikā.

Tāpat ministrs atgādina, ka un automašīnas vadīšana nav savienojama, kā arī aicina ikvienu sniegt ieguldījumu drošībā, neļaujot sēsties pie stūres iereibušam draugam, kā arī obligāti lietot drošības jostas. Katrs iedzīvotājs var palīdzēt nelaimē nokļuvušam cilvēkam, nepaejot vienaldzīgi garām, piezvanot mediķiem vai policijai.

Jaundžeikars uzsver, ka ar sabiedrības atbalstu sekmīgāk varēs strādāt gan valsts policija, gan ugunsdzēsības un glābšanas dienesti, gan robežsardze. Turklāt šie cilvēki ir pelnījuši īpaši lielu pateicību par darbu smagajos apstākļos, saka ministrs.

"Lai brīdis pirms gadu mijas ir labu nodomu un ideju pārpilns, kuras piepildīt Jaunajā gadā! Lai Jaunajā 2006.gadā Jums būtu neizsīkstoša enerģija un veiksme visu ieceru īstenošanā!" visiem Latvijas iedzīvotājiem novēl iekšlietu ministrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!