Rīgas lielākās viesnīcas gatavo Jaunā gada sagaidīšanas svinības, un ieejas maksa šajos pasākumos ir dažāda - sākot no 48 latiem par banketu viesnīcā "Rīga" līdz 85 latiem par vietu pie galdiņa viesnīcā "Otto Schwarz".
Viesnīcas "Rīga" jaunajā banketu zālē gadu mijā notiks Jaungada pasākums "Zvaigžņu nakts". To vadīs Nacionālā teātra aktieri Egīls Melnbārdis un Anna Melnbārde - Klēvere.

Programmā paredzētas slavenu mākslinieku parodijas, žonglieru priekšnesumi, baložu šovs, dejas un citas atrakcijas. Svinību viesiem būs pieejami zīlnieces pakalpojumi, savukārt par muzikālo fonu rūpēsies grupa "Skygroove" un solisti. Biļetes cena - 48 lati.

Svinības paredzētas arī viesnīcā "Hotel de Rome". Restorānā "Otto Schwarz" būs "Jaungada Vīnes balle", BNS pastāstīja viesnīcā.

Pasākuma laikā tiks rādīti skati un intermēdijas no populārākajām Vīnes operām, būs arī glāžu un pudeļu mūzikas šovs. Pasākumā piedalīsies Jaunais Rīgas kamerorķestris diriģenta Viestura Gaiļa vadībā, ansamblis "Klaidoņi" un kvartets "Shady Brass".

Paredzētas arī atrakcijas Vīnes stilā, darbosies foto salons un būs pieejams ledus bārs. Protams, cenās iekļauti arī ēdieni un dzērieni. Vīnes balli vadīs aktieri Ģirts Ķesteris un Leonarda Ķestere. Ballē runās trīs valodās - latviešu, krievu un angļu. Viena vieta pie galdiņa maksā 85 latus.

Jaunā gada sagaidīšanas svinības pasākumā "Uguns un ledus" notiks arī "Reval Hotel Latvia". Pasākumu vadīs aktieris Ivars Puga un divas jaunas aktrises. Visu nakti uzstāsies grupa "Keksi", deju mūziku atskaņos dīdžejs Vitāls. "Sky Line" bārā būs pieejamas ūdens pīpes un "chill out".

Viesus izklaidēs akrobātu pāris, klauni, žonglieri, būs arī parodiju šovi un daudz citu atrakciju. Par godu jaunā gada sagaidīšanai, viesnīcā būs īpaši izrotātas telpas - kāpnes klās ledus imitācija un vestibilā būs liels pulkstenis. Ieeja vienai personai maksā 49 latus, "Sky line" bārā - 30 latus, savukārt bērniem - 12 latus. Bērniem līdz piecu gadu vecumam ieeja būs brīva.

Jaunā gada svinībās viesnīcā "Hotel Grand Palace" gadumijā viesiem būs iespēja mieloties pie trim svētku galdiem atsevišķās zālēs. Būs īpaša rotaļu telpa bērniem, un viņus pieskatīs auklīte.

Par muzikālo fonu svinībās rūpēsies Gunārs Rezevskis ar grupu. Pusnaktī viesus priecēs ekskluzīvā šampanieša "Moet Shandon" strūklaka. Ielūgums uz svinībām maksā 60 latus, bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja būs par brīvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!