Foto: LETA

Partijas "Vienotība" kongress, kurā notiks partijas vadības vēlēšanas, norisināsies sestdien, 31. augustā, portālu "Delfi" informēja partijā.

Kongresā, kurā delegātus uzrunās Ministru prezidents Krišjānis Kariņš un partiju apvienības deleģētie ministri – ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs un finanšu ministrs Jānis Reirs, Eiropas Komisijas viceprezidents Valdis Dombrovskis, "Vienotības" valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens, Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa-Egnere, kā arī Rīgas domes "Vienotības" frakcijas vadītājs Vilnis Ķirsis.

Kongresa ietvaros notiks paneļdiskusijas par klimata ekonomiku, nākotnes pašvaldībām un zinātnes sabiedrību, kongresa gaitā paredzētas partijas "Vienotība" valdes priekšsēdētāja un valdes locekļu vēlēšanas, kā arī partijas domes priekšsēdētāja un tā vietnieka vēlēšanas.

Šobrīd "Vienotības" valdes priekšsēdētājs ir Ašeradens, bet valdes locekļi – Jānis Rozenbergs, Laimdota Straujuma, Edgars Ikstens, Olafs Pulks, Ainars Latkovskis, Raimonds Čudars, Rihards Kozlovskis, Kārlis Šadurskis, Hosams Abu Meri, Edmunds Jurēvics, Uģis Rotbergs, kā arī – Reirs, Ķirsis un Rinkēvičs.

Kongress notiks Spīķeru koncertzālē Rīgā.

Partija "Vienotība" ar partijām – "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Jēkabpils reģionālā partija" un "Latgales partija" – kopā veido partiju apvienību "Jaunā Vienotība". Tās valdes priekšsēdētājs ir premjers Kariņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!