Foto: Publicitātes attēli

Jēkabpils slimnīcas Ginekoloģijas nodaļas ārsti lēmumu par darba turpināšanu slimnīcā pieņems 3. jūlijā, teica Jēkabpils slimnīcas Ginekoloģijas nodaļas vadītājs Andris Blimhens.

Ārsts pastāstīja, ka patlaban pieci Ginekoloģijas nodaļas ārsti vēl nav pieņēmuši lēmumu par to, vai turpinās darbu slimnīcā vai nē. "Ar slimnīcas valdi esam vienojušies, ka viņi mums izteiks savu piedāvājumu pēc kura uzklausīšanas katrs ārsts pieņems individuālu lēmumu," uzsvēra Blimhens, piebilstot, ka viņš savu atlūgumu nav paņēmis atpakaļ.

Viņš gan piebilda, ka patlaban ir atvaļinājumā, tādēļ nezina par to, vai kāds no kolēģiem nav paņēmis atlūgumu atpakaļ.

Ginekoloģijas nodaļas vadītājs skaidroja, ka atlūgumus ārsti iesnieguši tādēļ, ka slimnīcas valdes jaunais piedāvājums viņiem būtiski pasliktinājis gan darba režīmu, gan atalgojuma sistēmu. "Strādājam gadu desmitiem, taču tagad ierasto kārtību valde vēlas izjaukt," savu neapmierinātību pauda Blimhens.

Viņš piebilda, ka pašvaldība ir ieinteresēta risināt izveidojušos situāciju, tādēļ nākamā tikšanās ar pašvaldības vadību, slimnīcas valdi un mediķiem notiks 3. jūlijā, kad arī pieņems lēmumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!