Foto: DELFI

No piemājas dekoratīvā baseina ceturtdien glābēji izcēluši noslīkušu sievieti, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD rīcībā nebija sīkāku ziņu par traģiskā negadījuma iemesliem. Izsaukums saņemts Jelgavā plkst.18.19. Portāls "Delfi" VUGD noskaidroja, ka negadījums noticis Jelgavā, Lietuvas šosejā.

Pēc ierašanās notikuma vietā ugunsdzēsēji ieraudzījuši, ka apmēram vienu metru dziļajā baseinā, kas bijis tikai apmēram 40 centimetru dziļumā piepildīts ar ūdeni, atrodas noslīkusi sieviete.

Ugunsdzēsēji noslīkušo izcēluši no ūdens un nodevuši Valsts policijai.

Savukārt Jūrmalā, Lielupes upē ceturtdien apgāzās laiva, tajā esošais vīrietis ielēca upē un viņu uzņēma blakus esošie makšķernieki. Laiva bijusi īrēta.

Kā portāls "Delfi" uzzināja VUGD, izsaukums uz Vienības prospektu Bulduros dienests saņēmis pulksten 12.26. Zvanītājs ugunsdzēsējus informējis par Lielupē slīkstošu cilvēku.

VUGD noskaidrojis, ka laivinieks bija devies izbraucienā ar laivu, bet tā sākusi grimt. Ugunsdzēsēji atgādina, ka nodarbojoties ar kādu no ūdens sporta veidiem vai arī vizinoties ar laivu, kuteri vai kādu citu peldlīdzekli, obligāti jāvelk glābšanas vestes. Cilvēkam iekrītot ūdenī, tā palīdzēs noturēties virs ūdens.

VUGD ceturtdien devās uz kopumā 23 glābšanas darbiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!