Pamatīgu rezonansi sociālajos tīklos piektdien ieguvis kāds video, kur Jelgavā redzama cilvēka nolaupīšana uz ielas, tiesa, Valsts policija (VP) aicina cilvēkus neuztraukties, jo tas bijis vecpuišu ballītes joks.

Kā redzams aculiecinieka uzņemtajā video, vairāki vīrieši, kas tērpušies viscaur melnā un ar sejas maskām, no kādas automašīnas izvelk ārā vīrieti un to it kā nolaupa, aizvedot ar citu automašīnu.

Sociālajos tīklos sācies liels satraukums par notikušo. Kamēr vieni izteica minējumus, ka tā patiešām varētu būt nolaupīšana, citi pauda – tas noteikti ir vecpuišu ballītes joks.

Sestdien VP apstiprinājusi, ka šis spraigais notikums Jelgavā ir bijusi tikai vecpuišu ballīte.

VP Zemgales reģiona pārvalde, pārbaudot informāciju par it kā nolaupītu personu piektdien, 28. jūlijā, Jelgavā, Pasta ielā, konstatējusi, ka tā, visticamāk, ir nolaupīšanas imitācija, kas veikta kā vecpuišu ballītes joks. Par notikušo sākta pārbaude.

Likumsargiem pārbaudot šo informāciju, jau piektdien tika noskaidrota it kā nolaupītā vīrieša personība, kā arī tas, ka šajā dienā vīrietis ar draugiem atzīmējis vecpuišu ballīti.

Lai gūtu pilnīgu informāciju par notikušo un pārbaudītu vai nodarījumā nav saskatāms likumpārkāpums, VP uzsākusi pārbaudi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!