Foto: LETA
Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK Jelgavas nodaļa kopsapulcē lems par to, ko darīt situācijā, kad partijas biedrs, Jelgavas novada domes deputāts Aigars Strupulis ir pieķerts braucam alkohola reibumā.

Par to informēja nacionālās apvienības Jelgavas nodaļas vadītāja vietniece Ieva Cīrule. Ņemot vērā šo ārkārtas gadījumu, kopsapulcē piedalīsies arī partijas valdes pārstāvji.

Cīrule negatīvi vērtē notikušo, ņemot vērā, ka Strupuļa rīcība nav nedz ētiska, nedz atbildīga. Viņa norādīja, ka deputātam "kaut kādas sekas" būs, taču atturējās prognozēt, kādas precīzi varētu būt gaidāmās sankcijas.

Kopsapulci plānots sasaukt līdz nākamās nedēļas beigām. Tā notiks Jelgavā, Oskara Kalpaka ielā 16.

Strupulis sacīja, ka atzīst un nožēlo izdarīto, kā arī ir apņēmies izciest piespriesto sodu. Viņš vairākkārtīgi norādīja, ka dažas reizes ir jau atbildējis uz visiem jautājumiem, tāpēc nesniedza plašākus komentārus.

Kā ziņots, sabiedriskie mediji piektdien vēstīja, ka Jelgavas tiesa 3. februārī Strupulim piemērojusi piecu diennakšu arestu, 850 eiro sodu un uz diviem gadiem atņēmusi autovadītāja tiesības.

Strupulis sākotnēji alkometra uzrādīto pusotru promili esot skaidrojis ar medikamentu lietošanu, jo viņam esot izrauts zobs. Tomēr vēlāk atzinis, ka darba laikā dzēris alu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!