Foto: Shutterstock

Ceturtdien, 22. aprīlī, Ķekavas novada domes sēdē deputāts Olafs Klūdziņš (JKP) rosinās darba kārtībā iekļaut un apstiprināt lēmumprojektu par spēļu zāļu slēgšanu visā Ķekavas novada teritorijā, portālu "Delfi" informēja politiķa pārstāvētajā partijā.

Lēmumprojekts sagatavots, ņemot vērā aizvadītajā nedēļā Saeima pieņemto un Valsts prezidenta izsludināto likumprojektu "Grozījumi Azartspēļu un izložu likumā", kas nosaka, ka pašvaldībām ir tiesības noteikt teritorijas, kur azartspēles aizliegtas, kā arī administratīvo atbildību par pārkāpumiem azartspēļu organizēšanas un pakalpojuma sniegšanas jomā.

Sagatavotais lēmuma projekts paredz noteikt aizliegumu azartspēļu organizēšanai visā Ķekavas novada teritorijā un uzdevumu pašvaldības izpilddirektorei ne vēlāk kā līdz šī gada 1. augustam izstrādāt un iesniegt Ķekavas novada Domes deputātiem izskatīšanai un apstiprināšanai attiecīgo Ķekavas novada pašvaldības Saistošo noteikumu projektu par Azartspēļu organizēšanas aizliegumu Ķekavas novada teritorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!